Konu
:
Gazze’ye Yolculuk
Yalnız Mesajı Göster
Gazze’ye Yolculuk
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gazze’ye Yolculuk
Gazze’ye Yolculuk
Ben hayatımda hiçbir şehirden bu kadar etkilenmedim
Taştaki mucize midir bu? Taşlardan oluşmuş bir şehir insanı bu kadar mı etkiler? Benim gibi deniz ve yeşil tutkunu biri için çok yavan bir şehir ama içinde beni kendine çeken, bağlayan hatta âşık eden tuhaf bir şey var
Yüzyıllar öncesinde gibiyim Kudüs''ün Eski Şehir sokaklarını gezerken
Asırlık taş sokakları gezerken sanki köşeyi döndüğümde Selahaddin Eyyubi ile karşılaşacakmışım gibi hissediyorum
Üç dinin de kutsal saydığı bu şehrin tarihi sokaklarında yürürken bir tek "barış" eksik demekten kendimi alamıyorum
Kudüs''ün ardından durağımız Gazze oluyor
Moloz yığınlarının arasından şehre giriyoruz
Çoğu yıkılmış, ayakta kalanlarda ise kurşun izleri olan binalarla dolu bir yer burası
İsrail ambargosu şehrin hayat damarlarını tıkamış
Özgürlük filoları İsrail''in Gazze''ye uyguladığı ambargoyu delmek için yola çıkmıştı
Ancak İsrail uluslararası sularda yardım gemilerine kanlı bir baskın düzenledi
9 kişiyi öldürdü
Yola çıkarken kimse İsrail''in yardım gemilerine öldüresiye saldıracağını tahmin etmiyordu
En fazla, gemiye taciz ateşi açıp bizi kendi limanlarına çekebileceklerini düşünüyorduk
Ancak dünyanın gözü önünde bir ülkenin en iyi eğitilmiş donanması 6 tane yardım gemisine saldırdı
Barışa susamış bu topraklar için hâlâ kan dökülüyordu
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
7,44 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul