Konu
:
Adobe Photoshop Cs3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop Cs3 Resimli Anlatımı Varmıdır?
Yalnız Mesajı Göster
Adobe Photoshop Cs3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop Cs3 Resimli Anlatımı Varmıdır?
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Adobe Photoshop CS3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop CS3 Resimli Anlatımı Varmıdır?
Adobe Photoshop CS3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop CS3 Resimli Anlatımı Varmıdır?
ilk olarak Photshop'umuzu açalım
Sol üst köşede
File>Open resmimizi seçelim
Ben seçtim
Animasyon penceremizi açalım photoshop'umuzdan yukardaki sekmelerden Windows'tıklayalım ve açılan menüden Animation'a tıklayalım
Sağ alt tarafta resmimizin üzerinde sağ tıklayalım ve açılan menüden Duplicate Layer diyelim yani kopyasını oluşturalım
????:
Animasyon penceremizden Duplicates selected frames tıklayım resmimizi çoğaltalım
Ben 6 yaptım sizde isterseniz 6 yapınız
Ve şimdi geldi resmimizin üzerine yazımızı yazmaya
Soldaki menüden TOOL (T) veya klavyemizden T tuşuna basalım
Resmimizin üstüne gelelim ve yazımızı yazalım
Ben WebHatti yazdım ve yine sol menüden Move Tool tıklayalım
Animasyon penceremizde 2
resmimize tıklayalım ve sağ aşağıdaki menüye geçelim ve WebHatti yazısının yanındaki göze tıklayıp yazımızı resmimiz üzerinde göstermeyelim
ve aynı işlemi 4 ve 6 resimlerde'de uygulayalım ve Play tuşumuza basıp Animasyonumuzun görünümüne bakalım
Sizde benim gibi çok hızlı olduğunu düşünüyorsunuz sanırım biraz yavaşlatalım
Aşağıdaki Resimde gösterdiğim kutucuğa tıklayın ve Select All Frames tıklayalım yani bütün animasyonlarımızı seçmiş olalım
Aşağıdaki resmi takip ederek aynen uygulayın
İsterseniz Play diyerek bakabilirsiniz ve Animasyon yapımımızın son aşamasına Kaydetme işlemine
Sol üst menüden File>Save for Web & Devces tıklayın
Save
????:
Değerli arkadaşlar Animasyonumuz bitti en basit bir şekilde anlatmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur
Sonuç:
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul