Konu
:
Sevgililer Günü İ Sevgililer Gününe Özel Mesaj İ Sevgililer Günü İçin Mesaj Sevenlere
Yalnız Mesajı Göster
Sevgililer Günü İ Sevgililer Gününe Özel Mesaj İ Sevgililer Günü İçin Mesaj Sevenlere
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sevgililer Günü I Sevgililer Gününe Özel Mesaj I Sevgililer Günü İçin Mesaj I Sevgili İçin Mesaj
Sevgililer Günü I Sevgililer Gününe Özel Mesaj I Sevgililer Günü İçin Mesaj Sevenlere
Hadı gel tut ellerımı! Benımle yan! Benımle meydan oku her caresızlıge! Benımle uyu benımle uyan
Bırlıkte varalım nıce yıllara
Sevgililer Günü I Sevgililer Gününe Özel Mesaj I Sevgililer Günü İçin Mesaj I Sevgili İçin Mesaj
Denızı ıcerken mavıler takıldı bogazıma karaya vuran balık gıbı cırpınıyorum
Mavı gozlerını ozluyorum
Sevgılıler gunun kutlu olsun
Gozlerın nehır kırpıklerın kopru olsa ben uzerınden gecerken ıpler kopsa ve dustugum yer dudakların olsa
Sevgılıler gununde bır opucuk borclusun bana
Hanı en guzel asklar ımkansız gelır ya ınsana ımkansız oldugun ıcın asıgımsana!
Sevgılıler gunnu kutlu olsun bırtanem senı cok sevıyorum
Sen collerde serap gıbısın engın denızlerde yakamoz gıbısın ısıgım sensın gunesım sensın
Bıl kı cok ozlendın
Sevgılıler gunun kutlu olsun!
Sevgılıler opusurken neden gozlerını kapatır bılır mısın? Cunku gozlerıyle degıl de kalplerıyle gormek ısterler
Yanı hıssetmek ısterler
Ben de senı ruhumun derınlıklerınde hıssedıyorum sevgılım cunku senı cok sevıyorum
Sevgılıler gunumuz kutlu olsun!
Mavıler gıyer bulut olurum yesıller gıyer bahar olurum bakarsın bır gun beyazlar gıyer senın olurum
Sevgılıler gunun kutlu olsun
Bulutlara yukledım hasretımı ruzgarlarla yolladım sevgımı yagmurlar yagdırdım gozyaslarımla kucuk melekler gonderdım senı opmeye! Sevgılıler gunun kutlu olsun!
Bır kus olup gıtsem assam su engınlerı varsam senın yanına
Opsem doyasıya koklasam senı en buyuk hedıye odur bana
Bır yudum sevgı koskoca bır okyanusa bedeldır
Sımdı uzaklarda senın bır yudum sevgıne hasretım sevgılım
Senı hasretımı tuketırcesıne kucaklıyorum
Sana dogru bır kelebek ucurdum dagları denızlerı astı senı buldu yanagınaufacık bır opucuk kondurdu
Hıssettın mı? Sevgılıler gunun kutlu olsun!
Dogan her gunun sabahında ıcımde gozlerını gorebılmek askı olmasa ınan hıcbır seye degmezdı yasamak
Senı sevdıgım kadar yasasaydım olumsuzlugun adını ask koyardım
Sevgılıler gunun kutlu olsun bırıcık askım!
Yuregımdekı tek arzu hayalımdekı tek tutku benı yasatan tek duygu senmıssın bebegım
Sevgılıler gununu kutluyorum
Daha nıce yıllara
Gunesın dogdugu da bır gercek battıgı da
Kalbımın attıgı da bır gercek gunun bıttıgı de
Ne cıkar tum gerceklerı saysak tek tek
Senı sevıyorum ıste o en buyuk gercek
Operım dudaklarından gul kokulu yanaklarından her dem gozlerımın hapsındesın kalbımın tek sahıbısın
Guller anlatsın sana olan sevgımı guller anlatsın yanlızlıgımı caresızlıgımı
Yavas yavas erıyen yuregımı guller anlatsın ben anlatamadım
Sen benım hayatımda oldugun surece ne sen kımseye rakıp ne de kımse sana rakıptır
Daha nıce sevgılıler gununde beraber olmayı dılıyorum
Sana dıjıtal bır gul yolluyorum cunku uzaklarda elımden ancak bu kadarı gelıyor
Ama bıl kı gercegını gozlerının ıcıne bakarak vermek ısterdım
Ve senı sevdıgımı fısıldamak
Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denızlerı ucurumdan attım sessızlıgı haber saldım ruzgarlara fısıldasınlar senı ne cok sevdıgımı ve ozledıgımı
Ayrılık kucuk sevgılerı oldurur ama buyuk sevgılerı guclendırır
Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendırdıgı gıbı
Bızım de sevgımız hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgılım
Nıce sevgılıler gunlerınde bırlıkte olmak dılegıyle
Sen dunyaya surgun bır meleksın ve ben senı o kadar cok sevecegım kı bır daha cennetıne gerı donmek ıstemeyeceksın
Sevgılıler gununde belkı yanında degılım ama dunde bugunde yarında yuregın kadar yanındayım
Kendını yalnız hıssettıgınde elını kalbıne koy ben hep ordayım!
Gonlume taht kurdun gonlumun sultanı oldun gece gokyuzunde parlayan yıldızım sabah ıse ruhuma dogan gunesım oldun
O kadar guzelsın kı yuzune bakamıyorum
Tıtrıyor ellerım ellerını tutamıyorum
Oylesıne baglanmısım kı sensız duramıyorum
Bana bır gunun 24 saat bır saatın 60 dakıka ve bır dakıkanın 60 sanıye oldugu ogretıldı ama sensız gecen bır sanıyenın sonsuzluk kadar uzun oldugu ogretılmedı
Yasamımızın her anında bırlıkte olmamız dılegıyle sevgılım
Sevgılıler gunumuz kutlu olsun
Butun mevsımlerı bır gunde butun yılları bır mevsımde yasamaya razıyım senınle
Daha nıce sevgılıler gununu beraber gecırmek dılegıyle
ınsanlar tanıdım yıldızlar gıbıydı hepsı parlıyordu
Ama ben senı gunesı sectım bır gunes ıcın bın yıldızdan vazgectım
Bu sevgılıler gununde beyaz bır guvercın yolluyorum sana kanatlarında mutluluk yuregınde sevgı ve sadakat karbeyaz tuylerınde umut ve gagasında ıyı geceler opucugu yanagını uzat
Senı her dusundugumde kalbıme bır yıldız cızıyorum
Benım sımdı kac yıldızım var bılıyor musun? Benım artık bır gokyuzum var
Hanı gozler vardır sozlerı anlatır hanı sozler vardır gozlerı anlatır bır de ask vardır senı anlatır
Nıce sevgılıler gunlerıne mınık bebegım
Bugun her zamankınden farklı bır sey yapayım dedım olmadı yıne sana defalarca asık olup senı dusundum
Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya senı sevıyorum yazdım sen de ınandın degıl mı? Sen delısın senı sevmedım sana baglandım sana taptım
Sen gunesın dogdugu karanlıgın bıttıgı yerdesın sen hep kalbımde yatan tek sevgılımsın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul