Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-06-2007   #2
ctn_86

karsıdan karşıya geçerken sağa sola bakmayı trafik kuralları öğreten bir kaplumbağa ve tavşandan öğrendiyseniz
"Müjde müjde size" denildiğinde gözünüzün önüne Parizyen reklamı ve bir çift bacak geliyorsa
Çocukluğunuz mahallede iztop, birdirbir yada saklanbac oynamakla, arkadaşlarla lego yapıp, bilye oynamakla-seksekle geçtiyse Ilkokul önlüklerinin siyahtan maviye dönüşüşüne şahit olduysanız İçten ice hep Adile Nasit ve Munir Ozkul keske evli olsa diye dilediyseniz
Uzaktan kumandasız televizyon izlemenin nasıl bir şey olduğunu
Burak Kut'un Benimle Oynama'sini ve Yonca Evcimik'in Aboneyim Abone kliplerini hatırlıyorsanız
Hey George versene borç, olmaz Michael bendede yok şarkisini söyleyen siyah deri ceketli Hakan Peker saçmalığına inanmakta hala güçlük çekiyorsanız Kartal marka bir arabanın bagajında kardeşlerinizle yada tek başınıza uyuyarak yolculuk ettiyseniz
Süper Mario'nun 12 bölümünü birden geçtiyseniz
Bir kumbaranız olduysa, harçlık biriktirmeye çalışıp hiçbir zaman beceremediyseniz İlkokulda bakkaldan aldığınız leblebi tozlarıyla olum tehlikeleri atlattıysanız
Barış Manco'yu şarkılarından çok 7'den 77'ye adli programı yüzünden sevdiyseniz

ben bunları yaşadım ve bu konu gerçekten çok hoşuma gittiokurken o günleri yaşıomuş gibi oldum saol mate

Alıntı Yaparak Cevapla