Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-04-2007   #53
Ergenekon

04/06/2007

"Ebed ve ebedî olan Allah'ı tesbih ederim Bir ve tek olan Allah'ı tesbih ederim Tek ve herşey kendisine muhtaç olan Allah'ı tesbih ederim Semayı direksiz yükselten Allah'ı tesbih ederim Yeryüzünü donmuş su üzerine yayan Allah'ı tesbih ederim Mahlukatı yaratan ve onları çeşitlendiren Allah'ı tesbih ederim Rızkı taksim eden, hiçbir canlıyı unutmayan Allah'ı tesbih ederim Eş ve çocuk edinmeyen Allah'ı tesbih ederim Doğurmamış, doğrulmamış ve hiçbir şey de kendisine denk olmayan Allah'ı tesbih ederim Beni gören, yerimi bilen, beni rızıklandıran ve beni unutmayan Allah'ı tesbih ederim"

"Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim Sen bu tevbemi kabul eyle Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır"

"Allah'ın tam olan kelimeleri ile gazabından, kullarının şerrinden, şeytanların vesveselerinden ve şeytanların hazır bulunmasından Allah'a sığınırım"

Yarabbi sen bana, aileme, akrabalarıma, sevdiklerime, beni sevenlere sağlık sıhhat ve afiyet ver, kazadan, beladan, kötülerden koru Sen bize helal rızk ver Allah’ım

Amin!

Alıntı Yaparak Cevapla