06-03-2007
|
|
|
Ergenekon
|
03//06/2007

Allah’ım gecenin ve şeytanın şerrinden sığınarak gece yatmadan Sana dua ettim, Sen’i hamdinle tesbîh ettim, mağfiretini diledim, günahlarıma tövbe ettim
Şükürler olsun Rahman, Rahim, El-Meliku'l-Kuddûsu, es-Selâmu, el-Mü'minu! Bana sabah dua edecek ve dua yazacak güç derman ve sıhhat verdin Ellerimi, gönlümü, ruhumu açtım Sana Allah’ım sabahın bu seher vaktinde, okuyanları geri çevirme Ya Rab!
"Ey diri olan, ey mahlûkata kıyam veren, ey hiçbir hayat sahibinin olmadığı zamanda hayat sahibi olan, ey hayat veren, ey ölüm veren, ey celâl ve ikram sahibi!"
"Allah’ım! Senden sevgini ve seni sevenlerin sevgisini ve senin sevgine beni ulaştıracak ameli taleb ediyorum Allah'ım! Senin sevgini nefsimden, ailemden, malımdan, soğuk sudan daha sevgili kıl "
"Allah’ım, dinimi doğru kıl, o benim işlerimin ismetidir Dünyamı da doğru kıl, hayatım onda geçmektedir Ahiretimi de doğru kıl, dönüşüm orayadır Hayatı benim için her hayırda artma vesilesi kıl Ölümü de her çeşit şerden kurtularak rahata kavuşma kıl "
"Allah'ım, yeterince helalinden vererek beni haramından koru Lütfunla ver, başkasına muhtaç etme "
"Allah'ım, katı, duygusuz ve sevmeyen bir kalpten sana sığınırım, dinlenmeyen bir duadan sana sığınırım, doymak bilmeyen bir nefisten, faydası olmayan bir ilimden, bu dört şeyden sana sığınırım "
"Allah’ım, ailemin bölünmesinden ve nifaktan, kötü ahlâktan sana sığınırım "
"Allah’ım! Açlıktan sana sığınırım Hıyanetten de sana sığınırım, çünkü o ne kötü huydur "
"Allah'ın kerîm olan rızası için, eksiksiz, mükemmel kelimâtullah hakkı için, bela olarak semadan inen, semaya yükselen, ceza gerektiren şerlerden, yeryüzünde yarattığı şerden, yerin altından çıkan şerden, gece ve gündüz fitnelerinden, gece ve gündüz gelen musibetlerden Allah'a sığınırım
Ey Rahman, hayır getiren hâdiselerle geçsin günüm Sen sevdiklerime de hayırlar nasib eyle, onların işlerini de rast getir
Amin!
|
|
|
|