06-02-2007
|
|
|
Ergenekon
|
02/06/2007

Bismillahirrahmanirrahim…
Ey Yüce Rabbimiz! Sen bütün mahlukatına merhametli bilhassa inanmış kullarına pek lütufkarsın, el açtık kapına geldik sana dua ve niyazlarımızla yalvarıyoruz, dualarımızı kabul ederek bizlere af kapından bos çevirme Allah’ım !
Kıyamet gününün tek hakimi ve sahibi sensin bizlere orada acı, cehennem azabından koru Ya Rabbi !
Biz yalnız sana kulluk eder ve yalnız senden yardim dileriz, bizleri ibadet ve itaatin yolundan hiç bir zaman ayırma Allah’ım!
Hidayet üzere devamlı kalmayı, muttaki kullarından olmayı, dünya ömrümüzü iffet ve şerefimizle geçirmeyi cümlemize nasip eyle Allah’ım !
Allah‘ım sende biliyorsun ki senden başkasına Rabb demedik, sadece sana kulluk ettik ve sadece senden yardım istedik ve biliyoruz ki Allah‘ım senin razı olmadığın işler yaptık ama sen bizim Rabbimizsin senden başkasına gidecek halimiz yok ki, ceza veresende sen bizim Rabbimizsin affetsen de Rabbimizsin, bizi bağışlarsan sen Gafur ve Rahimsin
Ya Rabbi! Sana Rabb diyoruz çünki sen hepimizi terbiye edicisisin, bizleri ağır musibetlerle, açlıkla terbiye etme Allah‘im!
“Allahım! Şüphesiz ben bilerek herhangi bir şeyi şirk koşmak (eş ve ortak tanımak) tan sana sığınırım Bilmeyerek işlemiş olduğum hatalarımın senden bağışlanmasını dilerim Şüphesiz ki bütün gizli şeyleri ancak sen bilirsin
“Allah’ın adıyla, Allah Resulune salat ve selam olsun Allah’ım, günahlarımı bağışla ve bana rahmet kapılarını aç
Senin mağfiretini dilerim Benden eza veren şeyleri gideren ve bana afiyet veren Allah’a hamdolsun
Amin!
|
|
|
|