Konu
:
Süt Yoğurda Yada Peynire Nasıl Dönüşür - Sütten Yoğurt Ve Peynir Nasıl Elde Edilir?
Yalnız Mesajı Göster
Süt Yoğurda Yada Peynire Nasıl Dönüşür - Sütten Yoğurt Ve Peynir Nasıl Elde Edilir?
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Süt Yoğurda Yada Peynire Nasıl Dönüşür - Sütten Yoğurt Ve Peynir Nasıl Elde Edilir?
Süt Yoğurda Yada Peynire Nasıl Dönüşür - Sütten Yoğurt Ve Peynir Nasıl Elde Edilir?
Süt Yoğurda Yada Peynire Nasıl Dönüşür - Sütten Yoğurt Ve Peynir Nasıl Elde Edilir?
Yoğurt, simbiyoz olarak yaşayan süt asidi bakterileri ile aşılanmış sütten meydana getirilen ekşi bir süt ürünüdür
Yoğurt yoğunca ve beyaz renkli bir maddedir
Gıda maddeleri tüzüğünde yoğurt şöyle tanımlanmaktadır: “ Yoğurt, en az 90 °C’ de ısıtılıp mayalanma derecesine kadar soğutulmuş sütün, yoğurt mayası katılarak laktik asit mayalanmasına tabii tutulmasıyla elde edilen özel kıvamdaki süt ürünüdür
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul