Konu
:
Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?
Yalnız Mesajı Göster
09-11-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Alıntı:
hasanharat
´isimli üyeden Alıntı
selamlar
benim bir yakınım var 3 cocukla eşinin vefatından sonra dulkaldı daha yaşı 40 yok hic saglık güvencesi yok 2 cocuk okuyor 1 ünüverste 1 ilk öretimde hic malı mürkü yok evi yok bakacak kimsede yok Bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz sosyal yardımlaşma vakvından yarallanmanın yoları Bayle caresiz
Öncelikle vermiş olduğunuz telefon numaranızı silmek zorundaydım kötü niyetli insanlar bundan yararlanmak isteyebilir hiç biryerde telefon numarası vermeyin
[img]images/smilies/maxih1 (12)
gif[/img]
size Devlet kurumları yardımcı olacaklardır bununla ilgili aşşağıdaki içeriği okuyunuz
ALO SOSYAL YARDIM HATTI (144) HİZMETE AÇILMIŞTIR
"İnsan odaklı hizmet anlayışımızın sembolü"
Yoksul vatandaşlarımıza en yakın noktada ve insan odaklı bir anlayışla
hizmet sunabilmek için
bilgi ve iletişim teknolojilerini
yoğun olarak kullanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü
"Alo Sosyal Yardım Hattı (144)"nı
vatandaşımızın hizmetine sunmuştur
Alo Sosyal Yardım Hattı (144), Yoksullukla etkin bir mücadele için fakir ve muhtaç vatandaşlarımızın güçlendirilmesi, bilgiye ve yardıma erişim fırsatlarının arttırılması
amacıyla hayata geçirilmiş bir projedir
Sabit hatlardan 144
tuşlandığında
ücretsiz
olarak aranabilen Alo Sosyal Yardım Hattı ile sosyal yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza profesyonel iletişim desteği sağlanmaktadır
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü bu kapsamda 10 kişiden
oluşan bir Çağrı Merkezi kurmuştur
Alo Sosyal Yardım Hattı ile vatandaşlarımız sadece 144'ü
tuşlayarak
ücretsiz
bir şekilde SYDGM'ye ulaşmakta ve karşılarında
çağrı destek personelimizi
bulmaktadırlar
Çağrı destek personelimiz vatandaşımızın talebini dinledikten sonra gerekli bilgilendirmelerde bulunmaktadır
Şayet iletilen talep mahalli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ilgilendiriyorsa, çağrı destek personelimiz vatandaşımızı doğrudan ilgili SYD Vakfına aktarmaktadır
Alo Sosyal Yardım Hattı ile vatandaşlarımızın:
Sosyal yardımlar ve proje destekleri konusunda ilk ağızdan profesyonel bir şekilde bilgilendirilmesi,
Taleplerinin durumu hakkında bilgi alması sağlanmaktadır
Alo Sosyal Yardım Hattının hizmete girmesiyle birlikte, SYDGM'nin yürütmüş olduğu yardım ve proje uygulamaları konusunda vatandaşlardan gelen soru, şikayet ve öneriler değerlendirilerek tıkanan noktalar tespit edilmekte ve sorunlara müdahale edilmektedir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul