09-11-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Disleksi Nedir? Disleksi Nasıl Tedavi Edilir? Disleksi Hastalığı Neden Olur? Disleksi
tedavisi yokmu peki yetenekle alakalı ise kurs yada herhangi bir şey yani kısacası yapabileceğim hiç bir şey yokmu bu konuda birde alanur özalp diye bir doktor buldum tedavisi olduğunu ve yüzde yüz çözüme kavuşturduğunu söyledi iki yada dört seansdan oluşan iki günlük bir tedaviden sonra tamamen düzelme garantisi verdi ve ben istanbulda yaşamıyorum oraya gidip hem maddi hemde büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum psikolojik olarak bu çözümlenebilirmi gerçekten
Alanur Özalp Kimdir ve Alanur Özalp Hakkında Biraz araştırma yaptım bunu sizinlede paylaşacağım Öncelikle piskolojik olan herşey iyi bir tedavi yöntemi ile düzelmemesi imkansız denebilecek kadar azdır fakat buna öncelikle sizin inanmanız şart Siz düzeleceğine nekadar çok inanırsanız bu konuda okadar başarılı olursunuz
Psikolog Alanur Özalp

Alanur Özalp; Psikolog, Yazar, Danışman Psikolojik Hizmetler Merkezi Kurucusu
1955 yılında Ankara'da doğdu 1970 yılında Üsküdar Kız Lisesi'nden, 1977 yılında Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu Ardından aynı üniversitede Klinik Tedavisel Psikoloji üzerine yüksek lisansını tamamladı
1979 yılından 1986 yılına kadar Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği'nde terapist ve tedavi uzmanı olarak yer aldı
1991 yılında Danışman Psikolojik Hizmetler Merkezi'ni, 1992 yılında Deniz Yaz Okulu'nu, 2000 yılında Danışman Eğitim Hizmetler Merkezi'ni kurdu
1992 yılından bugüne kadar sosyal kurumlara, otellere, okul ve hastanelere eğitim konferansları düzenleyen Özalp; kurum, şirket ve firmalara kişisel gelişim seminerleri ve eğitimleri verdi
1979 yılından beri basın yayın ve gazetecilik alanında kariyerine devam eden, çeşitli radyo ve televizyon programlarında yapımcılık ve sunuculuk görevini üstlenen Alanur Özalp, halen Hürriyet, Milli yet, Aktüel, Güneş, Ekonomik Çözüm, Yeniçağ gibi basın kuruluşlarında makale ve köşe yazarlığı; Kanaltürk, TGRT Haber, Cem TV gibi medya kuruluşlarında program yapımcılığı ve sunuculuğu yapıyor
Psikolog Alanur Özalp, halen kuruculuğunu yapmış olduğu Danışman Psikolojik Hizmetler Merkezi'nde psikolog olarak çalışmalarına devam ediyor
Yayımlanmış kitapları
- Çocuk Psikolojisi
- Çocuk Ruh Sağlığı
- Gençlik Psikolojisi
- Ailenin Psikoloji Rehberi
- Hiperaktivite, Dikkat Dağınıklığı ve Okul Başarısı
- Çocuğunuz ve Siz
- Canım Babacığım
- Dyslexia ve Diğer Öğrenme Güçlükleri
|
|
|