Konu
:
Göğüs Masajı Teknikleri (Resimli Anlatım) - Göğüs Masajı Nasıl Yapılmalıdır? Resimli
Yalnız Mesajı Göster
Göğüs Masajı Teknikleri (Resimli Anlatım) - Göğüs Masajı Nasıl Yapılmalıdır? Resimli
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bu egzersizleri günde sabah ve akşam her bir göğüse 10 dk olucak şekilde 20 dk boyunca yapın
Geceleri özellikle yatmadan önce yaparsanız daha iyi olur
Sağ Göğüs
Sağ elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet
Sol elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet
Sağ eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sol elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap
Sol Göğüs
Sol elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet
Sağ elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet
Sol eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sağ elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul