Konu
:
Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 Milyar Dolara İstanbul Kanalı
Yalnız Mesajı Göster
Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 Milyar Dolara İstanbul Kanalı
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 milyar dolara İstanbul Kanalı
Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 milyar dolara İstanbul Kanalı
kanal istanbula 30 milyar dolar teklif veren kim
30 milyar dolar veririm var mı artıran?
Kanal İstanbul bir kaç yüz milyar dolar bırakır diyen iş adamı Serdar İnan, proje için 30 milyar dolar teklif etti
Kanal İstanbul projesine ilk teklif İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan’dan geldi
Çılgın projeyi desteklediğini belirten İnan, “Projeye 30 milyar dolar veririm” dedi
Projenin Türkiye ve İstanbul’a değer katacağını dile getiren İnan şunları söyledi: “Türkiye’nin ne büyük madeni ne petrolü var
Bizim elimizde turizm ve insanların yaşamak istediği gayrimenkullerimiz var
Bunun yabancılara satışını ön plana almamız lazım
İspanya’yı İspanya yapan Araplara sattıkları 400 milyar euroluk gayrimenkul
Kanal İstanbul bir kaç yüz milyar dolar para getirebilecek proje
Boğazda bugün 30 milyon dolara satılan evler var, ikinci boğazda da o fiyatlara ev satılabilir
Şu anki boğazdan çok daha güzelini bile yapabiliriz
Ben proje için 30 milyar dolar teklif ediyorum
Var mı artıran?” Projenin tamamlanmasının 10-15 seneyi bulabileceğini belirten İnan, Türkiye’nin dış borcunu bu proje ile ödeyebileceğini kaydetti
Alıntı: emlakkulisi
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul