Yalnız Mesajı Göster

Mehmet Ali Bilici Kimdir, Hayatı - Mehmet Ali Bilici Kimdir, Hakkında Bilgiler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Ali Bilici Kimdir ?
Adana Mehmet Ali Bilici
Mehmet Ali Bilici biyografisi
Mehmet Ali Bilici kısa öz geçmişi

1951 Yılında Adana'nın Ceyhan İlçesinde Doğdu İlk, Orta Ve Lise Eğitiminin Ardından Yüksek Öğrenimini Ankara İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesinde Tamamladı 18, 20 Ve 21 Dönemlerde Adana Milletvekili Olarak Parlamentoya Seçildi
Mehmet Ali Bilici, Milletvekilliği Süresince Meclis Plan Ve Bütçe Komisyonu İle Dış İlişkiler Komisyonlarında Uzun Süre Görev Aldı Mehmet Ali Bilici Milletvekilliğinin, Uzun Bir Döneminde Anavatan Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı Görevinde Bulundu Bilici Aynı Partinin 5 Dönem Merkez Karar Ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi Ve İlçe Başkanlıkları Yaptı
Mehmet Ali Bilici Bu Yoğun Siyasi Yaşamın Yanı Sıra Spora Verdiği Destekle De Gönüllerde Taht Kurdu Ceyhan Spor'da Kulüp Başkanlığı, Adanaspor Ve Adana Demirspor'da Asbaşkanlık Görevlerinde Bulundu
Tekstil Sektöründe De Adana'nın Önemli Sanayicilerinden Olan Mehmet Ali Bilici Adana, Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren Biltaş Biliciler AŞ, Bilgünler Tekstil Dokuma AŞ, Misis Apre Ve Boya AŞ Fabrikaları İle Türkiye Genelinde İhracatta İlk 500'e Girerek Ödül Alan Bilici Tekstil Dağıtım Şirketlerinin Bağlı Bulunduğu Bilici Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığını Halen Yürütmektedir Bu Sanayi Kuruluşlarında 1200 Kişiye İş İmkanı Sağlayan Bilici, Ayrıca Ceyhan Bölgesindeki Arazilerinde Çiftçilik Yapmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla