09-11-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Manidar Sözler - Anlamlı Ve Manidar Sözler -Anlamlı Ve Manidar Yazılar

Üstüme gelsen de "Hayat", Ne "Canım"ı yakacak kudrete sahipsin! Ne kanımı akıtacak bıçağa! Yazılanı kaderim der yaşar, Alnım açık,başım dik giderim!
Ben "Yar"adandan ötürü, Seni Bile Severim! Elinden geleni ardına koyma "HAYAT", Ben yine de sana! "Gülüm"serim   !
Ben bir KADINIM Kimseye özenmeden özenilen Kimseden almadan kazanan Kimseye gölge olmadan ışık olan Hem anne,Hem dost ama KADIN
"Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır "
"Bir elde kadeh, bir elde Kuran; Bir helaldir işimiz, bir haram Şu yarım yamalak dünyada ne tam kafiriz, ne tam müslüman" 
Çocuk değilim artık, Büyüdüm Biraz yorgun, biraz kırgınım yine de Yeter artık! Giden yolunu, kalan yerini bilsin sadece // Sunay Akın //
Ruhunu Dinle "Aşkın bu denli sıradan olmadığına inanıyorum ben Önce sıradanları yaşayacaksın ki, gerçek olanı anlayabilesin
O kadar yoruyor ki hayat Bıkkınım ve mutlu olamayacak kadar az; ama umrumda değil, artık uzanıp ölmek istiyorum biraz
Gerektiği Zaman Ağlamaktan Çekinme Çünkü Gözyaşları Söyleyemediklerini Söylemek İçindir Sadece
Aşk denilen şey karşılığını bulamak değildir sadece Ben karşılık bulamadım ama; hiç bu kadar bağlanmamıştım daha önce 
Bir kadının içindeki masum meleği erkek keşfeder; ama o meleğin tüm masumluğunu da yok edecek olan yine erkektir
Hayatınıza 'onsuz yaşayamam' dediğiniz biri girip çıkmıştır mutlaka Ne kadar büyük yalancıymışız meğer, hepimiz yaşıyoruz hala sunay akın
Kırgınlık hep uzun, mutluluk kısa sürer Çünkü kırgınlık kendini giderir, ama mutluluğu tatman için yanında biri olması gerekir
Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım
Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin
Bazen aşk gider ve sen yıllardır içinde yaşadığın yürekten, valizler dolusu anılarla kendi yalnızlığına taşınırsın
|
|
|
|