05-30-2007
|
|
Gözyaşı
|
Mektup !!
Benden Ölüme Mektup!!
Şayet sevdiğime,biriciğime,herşeyime kavuşmadan alırsan beni kara toprak;kalmasın şu yalan dünyada taş üstünde taş Sana değer veren adımlar geçmesin üstünden,yağmur vermesin sana can,ne de kalsın sana nefes veren su ki seni yaşatan tek aş
İstemem gelme ben herşeyime kavuşmadan her derde göğüs gerer,herşeyi kaldırırım ama hasret acısına dayanamam Beni yerle bir eden bir hasret ki o da en büyük gam Ama alma beni kara toprak ben yarime kavuşmadan 
Ağlama hain toprak ağlama halime Gökyüzünde yıldızlar ,gözyaşım olup birer birer döküldüler ellerime Sevdiğim bırakmadıkça beni sen gelme evime haneme Sakın bana kader deyip beni kendine lanet ettirme 
Ne seninle ne sensiz yaşamak isterim Ama dayanamaz ağlar bu acıyla gözlerim şu yalan dünyada beni hayata bağlayan bir sevdiğim yarim Sen de beni alırsan kara toprak söyle ben neylerim
Hayat bir oyun,zamanda oyuncak Bu oyunu oynarken gecelerde getirmiyor sevdiğimi bana,sabahlarda biriciğim gibi bana uzak şu fani dünya ne kara ne de ak Ama alma beni sevdiğime kavuşmadan ey vefasız toprak
İstemem ne para ne de pul bunların hepsi bana dert keder Alma beni sevdiğime kavuşmadan bu bana yeter Ben belki aşkına eşkıya bir asker bir er,Ama ben ki öyle bir eşkıya ölümüne sever
Bilmem ne zaman dolar benim bu bitmeyen çilem dayanamıyor kaldıramıyor bu acıyı yaralı sinem Ama alamaz beni kavuşmadan ne ölüm ne de elem Ben yarimden başkasını istesem de sevemem Alma sende beni kara toprak sende geçirme beni kendimden
Amacım ne çok yaşamak ne dünyaya çivi çakmak Tek dileğim sevdiğime herşeyime kavuşmak zor belki benim gibi bir zırdeliyi anlamak Ama alma sevdiğime kavuşmadan beni ey kara toprak
Yaklaşırsan yanıma sana büyük lanetler ederim Gelirsen alırsan habersizce beni kadere ne büyük kin beslerim Sevdiğim biricik yarim istesin dağları deler geçerim Sana yar olmam kavuşmadan,buna yemin ederim     
|