Yalnız Mesajı Göster

Eski 05-30-2007   #47
Ergenekon

30/05/2007 ( Bu dua benim her sabah ettiğim duadır)

Allah’ım! Güzel isimlerinin hakkı için senden diliyor ve sana yalvarıyorum
Yarabbi, şu sabaha Sen’den gelen bir nimet ile günahlarım örtülmüş olarak çıktım Dünyada ve Ahiret’te üzerimdeki nimetini ve günahlarımı örtmeni tamamla Allah’ım
Ya Rabbi! Habibinin yüzünün nuru hürmetine, Sen’in olan her bir hak hürmetine, Sen’den isteyen inanmış kullarının hürmetine, beni affetmeni ve kudretinle ateşten korumanı diliyorum
Allah’ım bugünün hayrını, yardımını, nurunu, bereketini ve hidayetini Sen’den istiyor, Ahiret azabından, bugünün ve ondan sonraki günlerin şerrinden Sana sığınıyorum
Allah’ım! Rahmetini umarak, azabından korkarak kendimi Sana teslim ettim, yüzümü Sana çevirdim, işimi Sana ısmarladım, sırtımı Sana dayadım Sen’den başka sığınağım, Sen’den başka dayanağım yok
Ya Rab! İndirdiğin Kitab’ına, gönderdiğin Peygamber’ine iman ettim, Allah’ım onların hürmetine, yaşarken de ölürken de Sen’in ismini daima ananlardan eyle beni
Allah’ım! Mülk ve hamd Sana mahsustur, Sen’in her şeye gücün yeter Beni kendine, meleklerine, peygamberlerine ve salih kullarına sevdir Beni de, Sen’i, Peygamberlerini, Meleklerini, Rasullerini, Salih kullarını sevenlerden eyle Ya Rabbi
Allah’ım, birinin bana zulüm ve taşkınlık yapmasından sana sığınırım, Arşı Azim’in ve yedi semanın Rabbi olan Allah’ım benim koruyucum ve yardımcım ol
Allah’ım, Sen’den kalbimi temizlemeni, namusumu korumanı, günahlarımı bağışlamanı diliyorum, Ya Rabbi Sen’den Cennet’ini istiyorum Allah’ım, Sen’den kulağımı, gözümü, ruhumu, yaradılışımı, ahlakımı,ailemi, hayatımı, ölümümü, ve amelimi bereketli kılmanı ve hasenatımı kabul buyurmanı diliyorum Rabbim Evvel ve Ahir olan isimlerinin hürmetine dileklerimi kabul et Allah’ım
Ey yaratıp düzene koyan, her belayı kaldıran, batmışı kurtaran, her hastaya şifa veren, Ey öldüren ve dirilten, ey güldüren ve ağlatan Rabbim, Ey en gizli yakarışı işiten Allah’ım, Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan berisin, Sen’den başka bana kim yardım eder Allah’ım, Sen bana yetersin, güzel isimlerinin hakkı için duamı kabul et
Amin!

Alıntı Yaparak Cevapla