09-09-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Hayatım
Aşk Hayatım
Genç bir kadın, evli, güzel ve entelektüel, günün birinde babasının bir arkadaşıyla karşılaşıyor ve kendinden çok daha yaşlı bu adama inanılmaz, coşku dolu bir maceraya başlıyor, tutkulu, şehvetli, yaralayıcı bir macera  Herkes, saçlarına ak düşmüş bu adamdan uzak durmasını söylüyor Ya arah ise onun uğruna her şeyini feda etmeye hazır, üniversitedeki kariyerini, dostlarını, anne babasını ve hatta evliliğini bile Kimse onu anlamıyor, yaptıklarının nedenini bilmiyor Ya arah da  Ya arah sanki oltanın ucunda bir balık, tüm yaşamını kadınlarla geçirmiş adamsa boğazına kadar tok, üstelik annesinin de eski aşığı  "Şalev kahramanının sefil yaşamını ustalıkla ve ince bir ironiyle anlatıyor Asla Kaba erotizme düşmeden  "
Der Spiegel"Roman, erkeğini bekleyen bir kadını sarsıcı, lirik ve son derece açık bir dille anlatıyor  "
Le Figaro"Saramgano nun metinlerine benzer, eşsiz bir anlatı "
Bijeen"Roman, hayatın karmaşıklığına ayna tutan bir doğallık ve incelikle, okuyucuyu birey ve aile psikolojisi içinde hem insanı sarsacak kadar dürüst hem de parlak bir gezintiye çıkarıyor Aşk Hayatım, edebiyatın yeni ve parlak bir yeteneğe daha kavuştuğunu gösteriyor
The Washington Post
Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09 09 2012
14,29 TL
|
|
|
|