Yalnız Mesajı Göster

İzler / Toplu Şiirler 1966-2006

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzler / Toplu Şiirler 1966-2006



İzler / Toplu Şiirler 1966-2006
[*] Tarık Günersel''in manzum, mensur, dramatik, somut, tipografik, gelenekçi, yenilikçi Bütün şiirleri, kırk yıllık şiir birikimi, ilk kez bir araya geliyor Şairin yayımlanmış şiirleri ve kitapları, yayımlanmamış şiirleriyle birlikte yeni bir düzende
"Tarık Günersel''in şiiri Türk dilinde bir başkasının şiiriyle ne benzerlik ne de ilişki taşır Cesur piyesleri yapımcıları ürküten bir piyes yazarı, libretto türüne yeni bir hayatiyet kazandıran bir librettist, öyküleri Türkiye''de başka kimseninkilere benzemeyen bir öykücü olan Günersel''in vizyonu -ve misyonu- Türk şiir yaşantısına yeni bir biçim vermektir Getirdiği yenilikler edebiyatın kurulu düzeni tarafından direnişle karşılanıyor Tututucular yenilikçilerin önünde, şimdilik"
Talat Sait Halman-
"Tarık Günersel şiiri tiyatrosuz yapamayacak kadar kurgucu, tiyatroyu şiirsiz yapamayacak kadar yoğunlukçudur Şiirinde zeka, başrolüne karşın, duygunun ya da duygusal seçişin yerini almamıştır Neredeyse zeka ile duygu aynı şeydir Her yöne uzanan bir zihinsellik Hayalgücü:"
Necmiye Alpay-


Ürünün Resimleri:








Piyasa Fiyatı - 09092012
13,73 TL

Alıntı Yaparak Cevapla