Yalnız Mesajı Göster

Martin Mystere İmkansızlıklar Dedektifi Klasik Maceralar Dizisi 1

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Geçmişin Sırları Ra´nın İntikamı Nuh´un Gemisi Lanetli Soy Geçmişin Sırları - Yunanistan´ın Teselya Bölgesinde, Peneo ırmağının kenarında, meteor adı verilen hava manastırlarıyla ünlü kalabaka kasabasında - O alçaklar havaalanını gözaltında tutuyorlar Joannina´ya ulaşmaya çalışmalıyımOradan yola çıkarım - Otelden çıktığımı farketmediler - Onlar benim arabamı gözetlerken ben başka bir araba kiraladım Ra´nın İntikamı - Meksika Guatemala ile Sınır Komşusu olan Belize yüz kırk bin nüfuslu bir ülkedir - Kent, yedi köy ve yüzaltmış yerleşim merkezi olarak altı bölgeye ayrılmış ve bunlar dört eski asfalt yol ile birbirlerine bağlanmıştır - Yoksulluk ve sefalet son haddine varmıştır Kişi başına düşen yıllık ortalama gelir, aslında toprakların yüzde beşini işleyen bir avuç azınlık arasında dağılmaktadır Nuh´un Gemisi - Orta Amerika´da önemli bir keşifte bulunan profesör howard´ı ararken ormanda yerlilere esir düşen dostlarımız bir yer altı mağarasına götürürler ve bu arada martin´in eski iş ortağı ve düşmanı sergej Orloff ile karşılaşırlar - Hatırlar mısın Martin, Birlikte ne işler yapardık? Güzel günlerdi - "Floransa güzel sanatlar enstitüsünde" - Cerveteri´de Etrüsk yazılarını çözmek yazılarını çözmek için uğraşıp durmuştuk Lanetli Soy - Roma´nın 90 Km Kuzeyinde Arelia oto yolu üzerinde - Şehir fazla uzakta olmamalı vermişlerdir - Her neyse, aradığımı bulamasam da fazla bir şey kaybetmiş olmam Uzun süredir İtalya´yı görmek istiyordum - Özellikle eski Etrüsk kentlerini Babam onlardan sürekli söz ederdi

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla