Konu
:
Özel Seri Swing Sayı: 35 Kara Büyücü - Üroni İsyan - Washington'un Emirleri - Şeytani Tuzak - Kabil'in Öcü
Yalnız Mesajı Göster
Özel Seri Swing Sayı: 35 Kara Büyücü - Üroni İsyan - Washington'un Emirleri - Şeytani Tuzak - Kabil'in Öcü
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
[*]
Kara Büyücü
-Felaket dalgalarla taşınarak geliyor! Görüyorum! - Durdur şu oyunu! Buranın yeterince sıcak olduğunu görmüyor musun? - Dikkatli konuş Kandor! Güçlerimi sana çevirebilirim bliyorsun! (Kitabın İçinden)
Üroni İsyanı
- Şu sessizliğe aldanıp savaşı unutabilir insan
- ssstt
- Ne var gamlı baykuş - Küller henüz sıcak! Küller aceleyle az önce söndürülmüş olmalı! Ligh! (Kitabın İçinden)
Washington´un Emirleri
- Hah! Hah! Hiç kellesi uçan bir adam gördünüz mü? - Onu öldürecek! - Tanrım! Olamaz! - İzleyin! - Ama Swing bu hamleden sıyrılır - Bitti mi Hector - Oh
Tatlım
- Hah! Hah! Artık bakabilirsin! İşler değişti
(Kitabın İçinden)
Şeytani Tuzak
- General Becket geldi kaptan! - Ontario kalesine hoşgeldiniz! - Sizi kutlarım kaptan! - Neden Generalim? - Kalenizin savunma düzeni için! Fark edilmeyen bir adım bile yaklaşmak olanaksız
(Kitabın İçinden)
Kabil´in Öcü
- Ontario kurtlarının kalesinde bir sabah
- Bir gemi bize doğru geliyor! - Garip
Bandırası yok! Mizana direğini de göremyorum! - Belki kopmuştur! - Hmm
Hayır! Normal gibi görünüyor! Fakat bir havan topu bu! Baksana El Ginşo! (Kitabın İçinden)
Ürünün Resimleri:
[*]
Garanti Süresi (Ay)
: 1
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
21,10 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul