Konu
:
Özel Seri Swing Sayı: 56 Rajah'ın Mücevherleri - Ontario'da Tehlike - Mayalar'ın Mağarası - Fidyenin Bedeli - Kara Işık
Yalnız Mesajı Göster
Özel Seri Swing Sayı: 56 Rajah'ın Mücevherleri - Ontario'da Tehlike - Mayalar'ın Mağarası - Fidyenin Bedeli - Kara Işık
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rajah´ın Mücevherleri
- Swing, Swing! - General Crane! - İşte Ekselansları, size bahsettiğim Kaptan Swing
Ontario´da Tehlike
Newburgh Hudson nehrinin yanında bulunan küçük bir köy
- Demek ben bir sarhoşum
Sağda solda benim hakkımda önüne gelene bunu anlatıyorsun değil mi? İhtiyar bunak! - Beni dövme Jobb! Küçükken seni dizlerimde oynatırdım
Ayrıca
Mayalar´ın Mağarası
- Betty bir süreden beri kış için bir kürk istiyordu, bu kunduz tam ona göre! - Vicdansızlar, bırakın beni! - Çantayı iyilikle versen senin için iyi olur´ - Hayır! - Sen de uzattın ama! Zorla al ve bu iş bitsin!
Fidyenin Bedeli
- Yolun kapalı olduğunu görmüyor musunuz? Kör müsünüz? - Ama benim mutlaka geçmem gerekiyor! Mutlaka!
Kara Işık
- Kaleye doğru bir tekne geliyor! İçinden bir takım işaretler gönderiyorlar! - Hey, kaledekiler! Biz Oswego´nun balıkçılarıyız! İskelenize yanaşmak için izin istiyoruz, çok kalmayacağız! (Derginin İçinden)
Ürünün Resimleri:
[*]
Garanti Süresi (Ay)
: 1
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
21,10 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul