Konu
:
Özel Seri Swing Sayı: 63 Hainler - Kahramanlar Karakolu - Tuzak - Mister Blöf - Wobak
Yalnız Mesajı Göster
Özel Seri Swing Sayı: 63 Hainler - Kahramanlar Karakolu - Tuzak - Mister Blöf - Wobak
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hainler
-Ontario Gölündeki Onratio Kurtları´nın Kalesinde
- Yolculuğum için sana kumanya hazırladım
Swing! Kendine iyi bak
İngilizlere dikkat et
Tehlikelerden Korun
- Beni merak etme Betty! - Bizim Betty´e Bak! Civcivleri için endişelen tavuğa benziyor! Ha! Ha! Ha! - Ugh! Betty endişelenmekte haklı!
Kahramanlar Karakolu
- Ontario Gölü kıyılarındaki küçük bir köy şiddetli bir yangına teslim olmuştu! Herşey Yanıyordu! - Alevler ve duman! Orada ve Lockwood köyü var! - Çabuk olalım, orada çok kötü şeyler oluyor! Acil yetişmem lâzım
Tuzak
- Topu balataya çok çabuk yerleştirmelisiniz! Haydi, daha çabuk! - Daha hızlı! Daha çevik haydi! Kırmızı ceketlilere karşı dövüştüğünüzü hayal edin! - Göl kıyısındaki kalede Ontario Kurtları günlük savaş talimlerini yapıyorlardı
Mister Blöf
- Sakin bir sabah, iki adam Ontario Gölü kıyısında at sürüyordu
- Gamlı baykuş neden bizimle keşif gezisine gelmedi Mister Blöf? - Gamlı Baykuş´un ünlü büyücü büyük dedesini hatırlıyor musun? Bugün onun ölümünün yıl dönümü
Gamlı Baykuş çok üzüntülüydü, anma töreni için kalede kaldı!
Wobak
- Böylesini hiç görmedim! Kaşınmaktan parmaklarım aşındı! - Hayatım boyunca hiç bu kadar kaşınmamıştım! - Talbot sırtımı kaşayabilir misin? Yetişemiyorum - Önce bacağımı kaşıyayım sonra senin sırtına bakarım Terry! (Kitabın İçinden)
Ürünün Resimleri:
[*]
Garanti Süresi (Ay)
: 1
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
21,10 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul