Konu
:
Zengin Ol Ya Da Denerken Öl
Yalnız Mesajı Göster
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
"İşte bu kitap bunun hakkında - güzel günler ve zor günler
Bu kitabı geldiğim yeri anlatmak için yazdım
Birçok insanın gözünde hayat üzerinde düşünmek için çok genç olabilirim
Haklı olabilirler
Fakat bugün düşündüğüm şekilde düşünmemi, söylediklerimi söylememi ve yaptığım müziği yapmamı sağlayan deneyimlerime ışık tutmak için şu an üzerime doğrultulmuş olan dikkatleri kullanmazsam bana bahşedilen tüm fırsatları harcamış olurum
Bana satın aldıkları albümlerden ya da televizyonda izledikleri küplerden daha fazla yaklaşamayanlara yaşadığım ortamı anlatmak istiyorum
İnsanlar gerçeği ister
Bunu kaldıramayacak olsalar bile isterler
Dokuz kurşun yediğimi size söylüyorum ve bunun nedeni albüm satmak değil, gerçek olması
Ne zaman bir röportaj yapsam ''Ee Fifty, dokuz kez vurulmak nasıl bir duyguydu?'' diye soruyorlar
Ancak bu yazılanlar benim yaşadıklarımın ağırlığını, acısını ya da umutlarımı ifade etmiyor Zaten etmesi de mümkün değil
Benim zihinsel şablonum bu ve hayatın getirdikleri de bunlar işte bu yüzden şarkılarım bunları anlatıyor
Southside Queens''te ölmeden önce zengin olmaya çalışırken olanlar işte bunlar"
50 CENT
Zengin Ol ya da Öl! Bir zamanlar Southside Queenns’te işte böyle başlıyor
Bu şiddet dolu ve samimi hatırat yalnızca 50’nin hikayesini anlatmakla kalmıyor
Aynı zamanda zorlu seçimler yapmak durumunda kalmış ve önüne çok az seçenek sunulmuş genç bir kuşağın yaşadıklarını da gözler önüne seriyor
Bir fedakârlık, değişim ve kurtuluş hikâyesi olan bu kitap, aynı zamanda bir umut ve kararlılık öyküsü
50’nin yer yer içe dönen, yer yer de sokağın kanunlarını ve ne pahasına olursa olsun hayta kalabilmek için verdiği mücadeleyi açık yüreklilikle paylaşan kendine has anlatımıyla Amerikan Rüyası bir kez daha sorgulanıyor
Ürünün Resimleri:
Piyasa Fiyatı - 09
09
2012
15,00 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul