Yalnız Mesajı Göster

Kayıp Aranıyor - Bütün Yapıtları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayıp Aranıyor - Bütün Yapıtları



Kayıp Aranıyor - Bütün Yapıtları

"GerçekTürkçesiyle birlikte, hikâyelerinde anlattığı, bir düş içinde görünen insanları da gerçektir Düş dünyası Sait in gerçekçiliğinin üstüne çekilmiş bir cila gibidir"
Yaşar Kemal"Sait in tek olduğu muhakkakdır Kendi mizacını, tabiatın eserine vermiş bir hikâyeci bundan evvel yoktu, bundan sonra da olmayacak"
İlhan Tarus[*]"Riyakârlık aşağılığın en son haddidir Sahiden iyi insanlar, kötüler hakkında laf söylemezlerdi () Riyayı kaldırırsanız mesele yoktur, kötüler hemen saflarına iyiyi alıverirler Önemli olan kötülüğü iyilikle beraber ortadan kaldırmaktır O zaman insanlık denilen şey kafasını kaldırır: Durun bakalım der, biz de varız "
diyen büyük yazarın; ilk kez 1953 yılında yayımlanan romanı Kayıp Aranıyor yeniden gözden geçirilerek yayına hazırlandı
Mektuplar, manüskriler ve gün ışığına çıkmamış metinler sırada

Ürünün Resimleri:








Piyasa Fiyatı - 09092012
5,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla