Yalnız Mesajı Göster

Bilgisayar Hızını Arttırmak İçin 55 Yol

Eski 09-09-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayar Hızını Arttırmak İçin 55 Yol

20) Windows 2000 Professional kullanıyorum DVD seyretmek istediğimde winDVD 'Create Overlay failed Please lower screen resolution ör color depth and try again' hatası verdi Problem büyük ölçüde yazılımda bulunan bir Windows 2000 Pro hatasından kaynaklanıyor Öncelikle başka bir kullanıcı hesabı ile sisteme girmeyi ve WinDVD'yi çalıştırmayı deneyin Yazılım çalışırsa, bilgisayarı yeniden başlatarak eski kullanıcı adınızla giriş yaptığınızda sorun çözülecektir Bu işe yaramazsa, bir önceki problemdeki adımları izleyin Böylece 3D oyunları oynayamasanız bile, DVD izleyebilirsiniz

21) Windows 98 altında ne zaman Dreamweaver yüklesem, bilgisayar donuyor ve sistemi yeniden başlatmak gerekiyor Program başka bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyor Bunu nasıl hallederiz? İlk olarak ekran kartı sürücünüzü güncelleyin Sorun çözülmezse, 'Bilgisayarım' simgesi üstüne sağ tuşa tıklayın, 'Özellikler'! seçin ve açılan pencereden Performans sekmesine geçin Dört kademeli hızlandırıcı barını öncelikle bir kademe düşürüp sisteminizi yeniden başlatın Bu işe yaramazsa daha düşük kademeleri deneyin Unutmayın, bu ayafl düşürmek ya da kapatmak ekran kartınızın birçok özelliğinden yararlanmanızı engelleyecektir

22) Windows 98 ve IE 55 kullanıyorum Bazı sayfaları açmaya çalıştığımda 'A Runtime Error has occurred Do you wish to DEBUG Line=0 Error = Object Expected' hatasını alıyorum Bu sorun çoğunlukla popup reklamları engelleyen programlar kullanıldığında oluşan bir hatadır Yapmanız gereken, IE Araçlar mönüsü içinden internet seçeneklerine girmek ve Gelişmiş sekmesindeki listeden 'Komut dizini hata ayıklamasını devreden çıkart1 seçeneğini işaretlemek Tüm açık tarayıcı pencerelerini kapatıp yeniden çalıştırdığınızda sorun çözülecektir

23) Bu Messenger programının açılışta başlamasından sıkıldım Bundan kurtulmanın bir yolu var mı? Messanger'ı kaldırmak için Başlat'tan Çalıştır'ı tıklayın ve aşağıdaki satırı aynen kopyalayın Tamam tuşuna basın Yazılım kaldırılacaktır Bilgisayarınızı yeniden başlatıp başarılı olup olmadığını test edebilirsiniz Diğer yandan bu karışık komutu girerken hata yapmaktan korkuyorsanız bu işi sizin yerine yapabilecek olan Tweaking Toolbox XP yazılımını kullanabilirsiniz: RunDlBl advpackdll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgsinf, BLCRemove

Alıntı Yaparak Cevapla