Konu
:
Pc Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod
Yalnız Mesajı Göster
Pc Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır ( Anlatım ) - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak -
Bilgisayarı Modda Açmak - Güvenli Mod Kullanımı - Bilgisayar Pc Güvenli Modda Nasıl Açılır
PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod
PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır ( Resimli Anlatımı )
Arkadaşlar şimdi pc hakkında bir sorununuz olduğunda ve yardım istediğinizde sorununuza göre yanıt veriyoruz ve bu yanıtların içinde güvenli kip ile aç tarzı cvp larımız oluyor ama çoğu kullanıcı bunu bilmiyor bende bundan dolayı böyle bir konu açma gereği duydum ve kendi bilgisayarımda resimli anlatım yapıyım dedim
umarım işinizi görür
evet başlıyoruz:
bilgisayarımızın güç düğmesine bastığımız anda klavyemizden sürekli F8 tuşuna basıyoruz
karşımıza aşağıdaki menü gelinceye kadar elimizi sürekli F8 e basıp çekiyoruz ve karşımıza aşağıdaki menü geliyor
sonra oradaki menüden en üst seçenek olan Güvenli mod da aç diyoruz sonra karşımıza şu görüntü geliyor
burada enter e basarak kullandığımız windows da güvenli mod ile giriyoruz
sonra aşağıdaki görüntü geliyor ve bekliyoruz
biraz bekledikten sonra hangi kullanıcı ile açıcağınızı soruyor
burada mesela kendi kullanıcınızda şifre varsa ve şifrenizi unutmanız durumunda bilgisayarın kendi kullanıcısı olan administratör kullanıcısı var
bide kendi kullanıcınız var
kendi kullanıcınızı seçip enter e basarak windows u açıyoruz
kullanıcımızı da seçtikten sonra bize bir uyarı ekranı gelicek orada sistem geri yükleme yapıp yapmıycanızı sorucak siz sistem geri yükleme yapıcaksanız hayırı yapın yapmıycaksanız evet diyerek güvenli modda işleme devam ediyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul