Konu
:
Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Bezelyeli enginar
Bezelyeli enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 25 dakika
4 kişilik
160 kalori Malzemeler:
200 gr
dondurulmuş bezelye
1/2 demet dereotu
4 adet dondurulmuş enginar
2 adet doğranmış soğan
20 ml
zeytinyağı
1/2 limon
un
tuz
şeker
Hazırlanışı:
Zeytinyağını tencereye koyun, ısınınca doğranmış soğanları ekleyip kavurun
Şeker ve bezelyeleri ilave edin
Dereotunu ince kıyın, limonun suyunu sıkın
Unu 200 ml
suda eritin, enginarları içine koyun ve elinizle ovalayın
Unlu su ve tuz ile tencereye ilave edin
Enginar ve bezelyeler yumuşayana kadar pişirin
Servis tabağına alıp soğumaya bırakın
Dereotu serpiştirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul