Yalnız Mesajı Göster

Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Bezelyeli enginar
Bezelyeli enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 25 dakika
4 kişilik
160 kalori Malzemeler:

200 gr dondurulmuş bezelye
1/2 demet dereotu
4 adet dondurulmuş enginar
2 adet doğranmış soğan
20 ml zeytinyağı
1/2 limon
un
tuz
şeker

Hazırlanışı:
Zeytinyağını tencereye koyun, ısınınca doğranmış soğanları ekleyip kavurun Şeker ve bezelyeleri ilave edin
Dereotunu ince kıyın, limonun suyunu sıkın Unu 200 ml suda eritin, enginarları içine koyun ve elinizle ovalayın Unlu su ve tuz ile tencereye ilave edin Enginar ve bezelyeler yumuşayana kadar pişirin Servis tabağına alıp soğumaya bırakın
Dereotu serpiştirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla