Konu
:
Acı Soslu Karnabahar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Acı Soslu Karnabahar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acı Soslu Karnabahar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Acı soslu karnabahar
Acı soslu karnabahar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 30 dakika
4 kişilik
360 kalori Malzemeler:
30 ml
yeşil limon suyu
100 ml
beyaz şarap
4 dal kişniş
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Karnabaharı temizleyin ve büyük çiçekler halinde kaynar tuzlu suda 10-12 haşlayın
Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp küp doğrayın
Zencefili soyup ince kıyın ve yumurta sarıları, beyaz şarap, tuz, karabiber, toz şeker, limon rendesi ve suyu ile bir tencerede orta ateşte, devamlı çırparak kaynayıncaya kadar pişirin
Tereyağı küplerini ekleyin ve çırpmaya devam edin
Kişniş yapraklarını irice kıyın
Karnabaharı servis tabağına alın
Üzerine sosu gezdirin ve kişniş serpiştirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul