Konu
:
Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Fırında peynirli kabak
Fırında peynirli kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 30 dakika
2 kişilik
Malzemeler:
200 gram Tikveşli Altın Kaymak Yoğurt
400 gram kabak
2 adet patates
50 gram kaşar peyniri rendesi
50 ml
süt(3 yemek kaşığı)
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Kabakları ikiye bölüp kaynar tuzlu suda 5 dakika haşlayın
Sudan çıkarıp süzülmeye bırakın
Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun
Süt ve kaşar peyniri rendesiyle karıştırın
Kabakları tuz ve karabiberle tatlandırın
Patates püresini krema sıkacağına koyup kabakların üzerine bolca sıkın
Önceden 200ø ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin
Tikveşli Altın Kaymaklı Yoğurt ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul