Yalnız Mesajı Göster

Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Fırında peynirli kabak
Fırında peynirli kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 30 dakika
2 kişilik
Malzemeler:

200 gram Tikveşli Altın Kaymak Yoğurt
400 gram kabak
2 adet patates
50 gram kaşar peyniri rendesi
50 ml süt(3 yemek kaşığı)
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Kabakları ikiye bölüp kaynar tuzlu suda 5 dakika haşlayın Sudan çıkarıp süzülmeye bırakın
Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun Süt ve kaşar peyniri rendesiyle karıştırın
Kabakları tuz ve karabiberle tatlandırın Patates püresini krema sıkacağına koyup kabakların üzerine bolca sıkın
Önceden 200ø ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin Tikveşli Altın Kaymaklı Yoğurt ile birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla