Konu
:
Kuru Fasulye Türlüsü Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Fasulye Türlüsü Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Fasulye Türlüsü Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Kuru fasulye türlüsü
Kuru fasulye türlüsü Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 135 dakika
6 kişilik
Malzemeler:
300 gram kuru fasulye
1
5 gram hindi kuşbaşı
3 adet soğan
1 diş sarmısak
1 adet defne yaprağı
2 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kimyon
400 gram havuç
300 gram pırasa
300 gram beyaz lahana
1 demet maydanoz
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Fasulyeleri bir gece önceden soğuk suda ıslatın
Soğan ve sarmısağı soyun ikiye kesin
Hindi etini, soğan, sarmısak, defne yaprağı, kekik, kimyon ve tuzla birlikte bir tencereye koyun
Üstünü örtecek kadar soğuk su ekleyip hafif ateşte 1
5 saat pişirin
Etleri çıkartın, suyunu tel süzgeçten geçirip kaynatın
Süzdüğünüz fasuyeleri koyup ağzı kapalı olarak 1 saat hafif ateşte pişirin
Havuçları soyun, dilim dilim doğrayın
Lahanayı ince şeritler halinde kesin
Havuç ve lahanadan 10 dakika sonra hnidi eti ile fasulyelere ilave edin
Türlüyü tuz ve karabiber ile tatlandırın
Kıyılmış maydanoz serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul