Konu
:
Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Keten tohumlu minik kabaklar
Keten tohumlu minik kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 10 dakika
6 kişilik
Malzemeler:
12 adet minik kabak
75 ml
zeytinyağı
1 demet taze sarmısak
1 demet taze fesleğen
15 gram keten tohumu
Hazırlanışı:
Kabakları yıkayın ve kurulayın
Taze sarmısakları ayıklayın ve halka doğrayın
Tavaya zeytinyağı koyun, ısınınca kabakları ekleyin ve çevirin
Hafifçe yumuşamaya başlayınca, sarmısakları da ekleyip, 1- 2 dakika daha çevirip süzdürerek servis tabağına alın
Fesleğen yapraklarını ayıklayın ve kıyın
Keten tohumu ve fesleğen yapraklarını üstüne serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul