Yalnız Mesajı Göster

Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Keten tohumlu minik kabaklar
Keten tohumlu minik kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 10 dakika
6 kişilik
Malzemeler:

12 adet minik kabak
75 ml zeytinyağı
1 demet taze sarmısak
1 demet taze fesleğen
15 gram keten tohumu

Hazırlanışı:
Kabakları yıkayın ve kurulayın
Taze sarmısakları ayıklayın ve halka doğrayın
Tavaya zeytinyağı koyun, ısınınca kabakları ekleyin ve çevirin Hafifçe yumuşamaya başlayınca, sarmısakları da ekleyip, 1- 2 dakika daha çevirip süzdürerek servis tabağına alın
Fesleğen yapraklarını ayıklayın ve kıyın Keten tohumu ve fesleğen yapraklarını üstüne serpip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla