Konu
:
Pazı Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Pazı Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazı Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Pazı fırın
Pazı fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 45 dakika
4 kişilik
Malzemeler:
1 demet pazı
50 gram margarin
1 adet soğan
150 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
350 gram kıyma
1 yemek kaşığı sıvıyağ
4 dilim tost ekmeği
tuz
20 gram un
20 gram margarin
1 su bardağı süt
"Bugün ne pişireyim"in yanıtı artık çok kolay
Her an elinizin altında bulunan birkaç malzeme ile harikalar yaratmanız işten bile değil
Hazırlanışı:
Fırını 220ø ısıtın
Sos için unu margarinle kavurun, ılık sütü katıp tuzla tatlandırın
Pazıları yıkayın, kalınca kıyın, 25 gr
margarin ile 5 dakika kavurun
Tuzlayıp, yarısını yağlanmış fırın kabına döşeyin
Soğanı ayıklayıp küb şeklinde doğrayın
Kalan yağda kavurup kıymayı ekleyin
Peynirin yarısını sosa katıp kıymayla karıştırın
Hazırladığınız karışımı pazının üzerine yayın
Kalan pazıyı üzerine serpin
Ekmek dilimlerinin kabuklarını kesin, çapraz olarak ikiye bölün
Üzerlerine yağ sürüp pazıların üzerine dizin
Kalan peyniri serpip fırının alttan ikinci rafında 10 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul