Yalnız Mesajı Göster

Pazı Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pazı Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Pazı fırın
Pazı fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 45 dakika
4 kişilik
Malzemeler:

1 demet pazı
50 gram margarin
1 adet soğan
150 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
350 gram kıyma
1 yemek kaşığı sıvıyağ
4 dilim tost ekmeği
tuz
20 gram un
20 gram margarin
1 su bardağı süt

"Bugün ne pişireyim"in yanıtı artık çok kolay Her an elinizin altında bulunan birkaç malzeme ile harikalar yaratmanız işten bile değil

Hazırlanışı:
Fırını 220ø ısıtın Sos için unu margarinle kavurun, ılık sütü katıp tuzla tatlandırın
Pazıları yıkayın, kalınca kıyın, 25 gr margarin ile 5 dakika kavurun Tuzlayıp, yarısını yağlanmış fırın kabına döşeyin
Soğanı ayıklayıp küb şeklinde doğrayın Kalan yağda kavurup kıymayı ekleyin Peynirin yarısını sosa katıp kıymayla karıştırın Hazırladığınız karışımı pazının üzerine yayın Kalan pazıyı üzerine serpin
Ekmek dilimlerinin kabuklarını kesin, çapraz olarak ikiye bölün Üzerlerine yağ sürüp pazıların üzerine dizin Kalan peyniri serpip fırının alttan ikinci rafında 10 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla