Konu
:
Sarmısaklı Galeta Unlu Börülce Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Sarmısaklı Galeta Unlu Börülce Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarmısaklı Galeta Unlu Börülce Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Sarmısaklı galeta unlu börülce
Sarmısaklı galeta unlu börülce Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 30 dakika
6 kişilik
Malzemeler:
700 gram börülce
5 diş sarmısak
2 demet maydanoz
4 yemek kaşığı sıvı yağ
4 yemek kaşığı galeta unu
30 gram tereyağı
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Börülceleri ayıklayın, 10 dk tuzlu suda haşlayın, soğuk suya tutup süzün
Sarmısağı ayıklayın
Sarımsak ve maydanozu incecik kıyın
Sıvı yağı büyükçe bir tavada kızdırın
Sarımsak, galeta unu ve maydanozu katın
Tuz, karabiber koyup 1-2 dk karıştırarak kavurun
Tereyağını ilave edip eritin
Börülceleri de tavaya koyup karıştırın
Hemen servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul