Konu
:
Peynir Soslu Ispanak Ve Haşlanmış Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Peynir Soslu İspanak Ve Haşlanmış Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynir Soslu İspanak Ve Haşlanmış Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı
Peynir soslu ıspanak ve haşlanmış patates
Peynir soslu ıspanak ve haşlanmış patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı
Hazırlama süresi 20 dakika
2 kişilik
352 kalori Malzemeler:
250 gram patates
1 adet soğan
10 gram margarin
300 gram dondurulmuş ıspanak
2 su bardağı diyet süt
150 gram diyet otlu eritme peyniri
tuz
karabiber
muskat
Hazırlanışı:
Patatesleri kabuklarıyla haşlayın
Soğanı kıyın, yağda kavurun
Ispanağı ilave edip kapağını kapatın, kısık ateşte erimeye bırakın
Sütü kaynatın, eritme peynirini katıp krema kıvamına gelinceye kadar kaynatmaya devam edin
Tuz, karabiber, muskat ile tatlandırıp ıspanaklarla karıştırın
Soyduğunuz patateslerle birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul