Konu
:
Pane Kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Pane Kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pane Kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Pane kereviz
Pane kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 40 dakika
4 kişilik
Malzemeler:
800 gram kereviz
2 dilim limon
1/2 demet maydanoz
2 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi
30 gram rendelenmiş kaşar peyniri
50 gram galeta unu
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı kremşanti
8 yemek kaşığı sıvı yağ
150 gram yağlı yoğurt
1 yemek kaşığı kıyılmış yeşillik
1 diş sarmısak
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Kerevizi dilimleyin, dilimleri derin soyun
2 su bardağı suyu limon dilimleri ile geniş bir tencerede kaynatın
Kereviz dilimleri ilave edip 2 dk pişirin
Sudan çıkartıp süzülmeleri için kağıt havlu üzerine koyun
Maydanozlardan birkaç yaprak süslemek için ayırıp kalanın kıyın
1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi, kaşar peyniri ve galeta unu ile karıştırın
Yumurtayı kremşanti ile çırpın
Suları süzülmüş kereviz dilimlerini ilk önce çırptığınız yumurtaya, sonra galeta unlu karışıma bulayın
Porsiyon porsiyon orta ateşte olmak üzere kızgın yağda her iki tarafını 4er dk kızartın
Yoğurdu 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi, kıyılmış yeşillik ve ezilmiş sarımsak ile karıştırın
Dipi tuz, karabiber ve 1 tutam toz şeker ile tatlandırın
Pane kerevizleri limon dilimleri, maydanoz ve diple birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul