Konu
:
Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Havuç kızartması
Havuç kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 20 dakika
4 kişilik
Malzemeler:
4 adet havuç
3 yemek kaşığı un
30 gram taze kaşar peyniri
1 adet yumurta
sıvıyağ
Hazırlanışı:
Havuçları temizledikten sonra önce ikiye, iki parçayı da uzunlamasına 3er parçaya bölün
Kaşar peynirini çok ince rendeleyin
Bir kaba yumurtayı koyup iyice çırpın
2 ayrı kaba ise unu ve rendelenmiş kaşar peynirini koyun
Havuçları sırasıyla önce yumurtaya, sonra rendelenmiş kaşar peynirine ve una bulayın
Bir tavada sıvı yağı kızdırın
Havuçları kızartıp fazla yağını emdirmek için kağıt havlu üzerine çıkarın
Biraz soğuduktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul