Konu
:
Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Zeytinyağlı çalı fasulyesi
Zeytinyağlı çalı fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 25 dakika
6 kişilik
Malzemeler:
1 kilogram çalı fasuşlyesi
150 ml
zeytinyağı
1 adet büyük domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı toz şeker
tuz
Hazırlanışı:
Çalı fasulyeyi ayıklaman önce yıkayın
Kılçıklarını ayıkladıktan sonra özel fasulye doğrama aleti ile veya keskin bir bıçakla ince şeritler halinde uzunlamasına kesin
Bir tencereye yerleştirin
Soğanı soyun, dörde bölün
Domatesi yıkayın ve dört parçaya ayırın fasulyelerin ortasına domates ve soğanları yerleştirin
Yağ, şeker, tuz ve yarım su bardağı su ekleyin
Önce kuvvetli ateşte 5dk
pişirin
Sonra altını kısarak suyunu tamamen çekip sadece yağı ile kalana kadar pişirmeye devam edin
Soğuduktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul