Konu
:
İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
ISPANAKLI KURU BÖREK TARİFİ
Ispanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
3 bardak un
9 kaşık yağ
1 kilo ıspanak
3 adet soğan
2 adet yumurta
karabiber
tuz
Yapılışı
Unu tepsiye veya hamur tahtasına koyun
Ortasını çukurlaştırın
Buraya 2 adet yumurta, biraz tuz, 6 kaşık yağ ve 1 fincan su koyun
Ortaya toplayarak hamuru yoğurun
2 parçaya ayırın
1 parçasını tepsi genişliğinde yufka haline getirin
Yağlanan tepsiye koyun
Üzerine önceden haşlanmış yağ, biber ve soğanla kavrulmuş ıspanak doldurun
Diğer parça hamurla üzerini örtün
45 dakika pişirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul