Konu
:
Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
GÜL BÖREĞİ TARİFİ
Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
1 kilo kuşbaşı et
6 kaşık yağ
2 adet domates
2 adet soğan
3 adet yufka
2 adet yumurta
1 bardak et suyu
Yapılışı
Eti, domatesi, soğanı 3 kaşık yağla bir tencerede tas kebabı pişirip bir kenara bırakın
Yufkaları büyükçe dairelere kesip bir yufkanın üzerine elle yağ sürüp bir kat daha yufka koyun
Böyle hazırlanan yuvarlak yufkaların ortasına birer parça et koyup tasta çalkalanan yumurtaya batırın ve yufkayı üstte toplayıp sıkın
Yumurta açılmayı önler
Üzerinden biraz et suyu akıtılan yufkaları fırında pişirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul