Yalnız Mesajı Göster

Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi



GÜL BÖREĞİ TARİFİ
Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi 1 kilo kuşbaşı et
6 kaşık yağ
2 adet domates
2 adet soğan
3 adet yufka
2 adet yumurta
1 bardak et suyu


Yapılışı Eti, domatesi, soğanı 3 kaşık yağla bir tencerede tas kebabı pişirip bir kenara bırakın

Yufkaları büyükçe dairelere kesip bir yufkanın üzerine elle yağ sürüp bir kat daha yufka koyun Böyle hazırlanan yuvarlak yufkaların ortasına birer parça et koyup tasta çalkalanan yumurtaya batırın ve yufkayı üstte toplayıp sıkın Yumurta açılmayı önler Üzerinden biraz et suyu akıtılan yufkaları fırında pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla