Yalnız Mesajı Göster

Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı



Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
Krem Şantili Kabak Tatlısı
Krem Şantili Bal Kabağı Tatlısı Tarifi
Krem Şantili Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler:

1 Kg Temizlenmiş Dilimlenmiş Balkabağı
1 Su Bardağı Toz Şeker
1 Çay Bardağı Su
1 Paket Pötibör Bisküvi
1/2 su bardağı ceviz içi
Krem Şanti İçin:
1 Paket Kremşanti
1 Su bardağı Soğuk Süt

Yapılışı

Kabakları tencereye yerleştirin Üzerine şekerini ve suyunu ekleyip kısık ateşte kabaklar iyice yumuşayıncaya kadar pirin Pişen kabakları hemen ayrı bir kaba alıp püre haline getirin ve soğuması için bekletin Süt ve kremşantiyi iyice çırparak buzdolabında dinlendirin Kare bir tepsiye ilk önce tencerede kalan şerbete buladığınız bisküvileri bir sıra dizin Üzerine ikiye böldüğünüz kabak püresinden sürünüz Onun üzerinede yine ikiye böldüğünüz kremşantiden sürün Bunların üzerine tekrar şerbete buladığınız büzkiviyi dizip, kabak ve kremşantiyi sırasıyla sürdükten sonra üzerini ceviz ile süsleyin 2 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra soğuk olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla