Konu
:
Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
Kabak Tatlısı Tarifi Krem Şantili - Krem Şantili Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
Krem Şantili Kabak Tatlısı
Krem Şantili Bal Kabağı Tatlısı Tarifi
Krem Şantili Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır
Malzemeler:
1 Kg
Temizlenmiş Dilimlenmiş Balkabağı
1 Su Bardağı Toz Şeker
1 Çay Bardağı Su
1 Paket Pötibör Bisküvi
1/2 su bardağı ceviz içi
Krem Şanti İçin:
1 Paket Kremşanti
1 Su bardağı Soğuk Süt
Yapılışı
Kabakları tencereye yerleştirin
Üzerine şekerini ve suyunu ekleyip kısık ateşte kabaklar iyice yumuşayıncaya kadar pirin
Pişen kabakları hemen ayrı bir kaba alıp püre haline getirin ve soğuması için bekletin
Süt ve kremşantiyi iyice çırparak buzdolabında dinlendirin
Kare bir tepsiye ilk önce tencerede kalan şerbete buladığınız bisküvileri bir sıra dizin
Üzerine ikiye böldüğünüz kabak püresinden sürünüz
Onun üzerinede yine ikiye böldüğünüz kremşantiden sürün
Bunların üzerine tekrar şerbete buladığınız büzkiviyi dizip, kabak ve kremşantiyi sırasıyla sürdükten sonra üzerini ceviz ile süsleyin
2 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul