Yalnız Mesajı Göster

Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli



Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli
Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli
resimli gül reçeli tarifi
gül reçeli yapmak
gül reçelinin yapımı
gül receli yapımı

Gül Reçeli

150 gr gül yaprağı
5 bardak toz şeker
1 limon
2 bardak su
1 tutam fesleğen

Gül yaprakları iyice yıkayın Bir kavanoza 1 kat gül yaprağı, 1 kat şeker şeklinde sıralayın Şekerin artanını bir kenara ayırın Kavanozun üstüne bir adet limonun suyunu sıkın Kapağını sıkıca kapatın ve bu vaziyette 2 gün bekletin
2 gün sonra kavanozu açın Gül yapraklarını içinden alın Tencereye 2 bardak su koyun ve şekerin geri kalanı kaynatılır Gül yapraklarını içine ilave edin Koyulaşınca ateşten indirip soğumaya bırakın Soğuduktan sonra kavanozlara alınAfiyet olsun


Alıntı Yaparak Cevapla