Konu
:
Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Yapılışı
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Yapılışı
Elazığ usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ usulü Keşkek Tarifi Yapılışı
Elazığ usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ usulü Keşkek Tarifi Yapılışı
Resimli Elazığ usulü Keşkek tarifi
Elazığ usulü Keşkek nasıl yapılır
2 su bardağı kuru fasulye
4 su bardağı aşurelik buğday
250 gr
kavurma veya haşlanmış dil
2 adet soğan
300 gr
tereyağı
1 yemek kaşığı salça
8 su bardağı su
tuz
Elazığ Usulü Keşkek Tarifi:
Soğanlar doğrandıktan sonra pembeleşinceye kadar kavrulur
Fasulyeler haşlanır ve süzülür
Soğanlara salça, su, fasulye, buğday ve et katılır
Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir
Pişerken sık sık tahta kaşık ile çarpa çarpa ezilmeleri için karıştırılır
piştikten sonra servis tabağına alınır
Orta kısmı çukurlaştırılır ve bu çukura eritilmiş tereyağ dökülür
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul