Konu
:
Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Uğmaç çorbası
Uğmaç çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 30 dk
6 kişilik
Malzemeler:
200 gram kuru barbunya
30 gram tereyağı
1 litre et suyu
500 gram un
pul biber
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Akşamdan ıslattığınız fasulyeyi genişce bir çorba tenceresinde 1 çorba kaşığı tereyağ ve et suyunda fasulyeler yumuşayana kadar pişirin
Tuzlayın, biberleyin
« bardak suyla unu karıştırıp, elinizle iyice ufalayıp küçük hamur parçaları haline getirin
Hamur parçalarını çorbanıza ilave edin, 10 dakika kısık ateşte pişirin
Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını küçük bir sahanda eritin, pul biber ekleyin
Sıcak olarak , biberli yağdan ekleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul