Yalnız Mesajı Göster

Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı



Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı
Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı



Malzemeler:

1 sogani

1 dis sarimsak

1 patates

1 bag Reyhan (40-50 g)

1 bardak süt

1 l sebze bulyon suyu

tuz,karabiber

Yapilisi:

* Patatesler soyulur ve küp küp kesilirSogan yemeklik dogranir sarimsak ile birlikte sivi yagda biraz kavrulurPatatesler eklenir bir iki defa karistirilarak kavrulur

* Sebze suyu eklenir ve patatesler yumusayincaya kadar pisirilirtuzu ve karabiber ile tatlandirilir

* Indirmeye yakin reyhanlar corbaya katilir

* Süt eklenir ve el blenderinden gecirilirKivami nasil isteniyorsa ona göre daha su ekleyebilirsiniz

* Ikram ederken reyhan yapraklari ile süslenir


Alıntı Yaparak Cevapla