Konu
:
Yarpuz Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Yarpuz Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yarpuz Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yarpuz çorbası
Yarpuz çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 45 dakika
6 kişilik
Malzemeler:
1 yemek kaşığı yarpuz
1 su bardağı aşurelik buydağ
1/2 su bardağı nohut
1 kilogram yoğurt
3 diş sarmısak
tuz
Hazırlanışı:
Nohutu akşamdan ıslatın
Ertesi gün nohut, buğday ve yarpuzu bir tutam tuzla birlikte 1 litre suda nohut ve buğday pişene kadar haşlayın
Soğumaya bırakın
Sarmısağı ezin ve 1 su bardağı su ile birlikte yoğurda ilave edin
Yoğurdu soğumuş nohutlara ilave edip karıştırın
Çorbayı kısık ateşte ısıtın ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul