Konu
:
Sütlü Sebze Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Sütlü Sebze Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sütlü Sebze Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Sütlü sebze çorbası
Sütlü sebze çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 10 dakika
4 kişilik
136
5 kalori Malzemeler:
600 gram dolamlık kabak
400 gram patates
200 ml
light süt
tuz
nane
maydanoz
kişiş
karabiber
Rejim sırasında vücudun madensel tuz, vitamin ve lifli besin ihtiyacını sebze çorbaları ile karşılayabilirsiniz
Hazırlanışı:
Patatesleri soyun
Tepesini kestiğiniz kabakları yıkayın
Küçük küçük doğradığınız kabak ve patatesleri bir tencereye koyun
Tuzladıktan sonra üzerini geçecek kadar suyla 30 dakika haşlayın
Süzdüğünüz sebze suyunun 200 ml
sini ayırın
Nane, maydanoz ve kişnişi yıkayıp kurutun
Malzemenin tümünü otlar ve sütle karıştırarak koyu bir karışım elde edin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul