Yalnız Mesajı Göster

Kalkanın Hası Tarifi-Nasıl Yapılır Ve Malzemeleri

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kalkanın Hası Tarifi-Nasıl Yapılır Ve Malzemeleri







Kalkanın Hası Tarifi-Nasıl Yapılır ve Malzemeleri Malzemeler:
6 parça kalkan balığı
3 yemek kaşığı un
2 diş sarmısak
2 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı margarin
8 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
Tuz
Karabiber

Yemeğin Tarifi :

Balıkları yıkayıp, sularını süzün Unu, sarmısağı, tuz ve karabiberi karıştırın Kağıt havlunun üzerine yayın Balıkları bu karışıma bulayın

Teflon tavaya üç çeşit yağı koyun Isındıktan sonra balıkların iki tarafını da kızartın Servis tabağına alın Kalan yağın içine maydanozları atıp, çıkartın Balıkların üzerini süsleyerek servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla