Konu
:
Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Resimli - Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Resimli - Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Yapılışı
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Resimli - Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Yapılışı
Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Resimli - Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Yapılışı
Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Resimli - Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi Yapılışı
Acı Soslu Sığır Bonfile Nasıl Yapılır
Acı Soslu Sığır Bonfile Yapılışı
Resimli Acı Soslu Sığır Bonfile Tarifi
Malzemeler
Her Biri Yaklaşık 150 gr
lık 4 Dilim Sığır Filetosu
2 Diş Sarmısak
100 gr Yeşil Zeytin
1/2 Acı Kırmızı Biber
100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates
1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap
Zeytinyağı
Tuz
Yemeğin Tarifi
4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün, eti ekleyip, harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın
Sonra etleri çıkarın
Aynı yağa irice kıyılmış zeytinleri, domatesi ve ufalanmış acı kırmızı biberi koyun
Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin
Şarabı katıp buharlaşmasını bekleyin
Eti yeniden tavaya koyun, zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin
Filetoları sıcak servis tabağına koyun
Üzerine bir miktar pişme suyundan ilave edin ve hemen servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul