Yalnız Mesajı Göster

Levrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi Yapılışı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi Yapılışı



Levrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi Yapılışı

Levrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi Yapılışı Levrek Tava Nasıl Yapılır
Resimli Levrek Tava Tarifi
Levrek Tava






Malzemeler:

2 adet levrek (fileto olarak hazırlanmış derisi ve kılçıkları çıkarılmış)
Yarım limon suyu
tuz, karabiber
5 yemek kaşığı zeytinyağı
3-4 kırmızı soğan
1 paket brokoli (dallarına ayrılmış)
1 paket Brüksel lahanası (sapları kesilmiş)
1 paket kültür mantarı veya karnabahar
3-4 havuç (soyulmuş ve halka halka doğranmış)

Hazırlanması:

1 Brokoli Brüksel lahanası mantar ve havucu yıkayıp buharda pişirin

2 Levrekleri yıkayıp kurulayın Limon suyu tuz ve karabiberi karıştırıp balıkların her iki yanına sürün Bu halde 10 dakika kadar bekletin

3 Bu arada soğanları halka halka kesip tuzla ovun Sudan geçirip servis tabaklarına dizin

4 Geniş bir tavayı ısıtın Yağı ilave edin Balıkları tavaya alıp arada sallayarak her iki tarafını dörder dakika kadar pişirin

5 Pişince tavadan çıkartıp kâğıt havlu üzerine alın Yağı süzülünce soğanların üzerine yerleştirin Etrafına buharda pişmiş sebzelerden dizin limon dilimleriyle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla