Konu
:
Domatesli Gulaş
Yalnız Mesajı Göster
Domatesli Gulaş
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Domatesli Gulaş
Domatesli gulaş
Domatesli gulaş
Hazırlama süresi 90 dakika
4 kişilik
Malzemeler:
1 kilogram dana kuşbaşı
4 yemek kaşığı sıvı yağ
4 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı un
400 ml
et suyu
2 çay bardağı beyaz şarap
500 gram domates
1 demet kuru soğan
1/2 su bardağı krema
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Eti porsiyon porsiyon olmak üzere kızgın yağda kızartın
Tuz ve biber ekin
Soğanları soyun, şerit şerit kesin, etlere katıp pembeleştirin
Kavurduğunuz etlere domates salçası ve un ekleyin
Et suyu ve şarap ilave edin
Ağzı kapalı olarak kısık ateşte 1 saat 15 dk pişirin
Diğer tarafta domatesleri soyun, çekirdeklerini çıkartın, küb şeklinde doğrayın
Taze soğanları ayıklayın, yıkayın ve ince ince kesin
Taze soğan ve kremayı pişme süresinin bitiminde 5 dk kala etlere katın
En son domatesleri koyup ateşten alın
Patates püresi ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul